Želiš da gledaš najbolje domaće TV kanale i serije po najpovoljnijoj cijeni? Na pravom si mjestu!

Dosta je bilo mučenja, loših TV signala i napola prekinutih filmova!

Sve najbolje kanale s Balkana odsada možete da gledate uz sliku vrhunskog kvaliteta, a zahvaljujući MOJA GO TV, ovlaštenom distributeru kompanije MTEL Global. Garantujemo Vam legalnost, sigurnost i visok kvalitet usluge po najpovoljnijoi cijeni. Ovu uslugu razvila je MTEL GLOBAL kompanija, članica grupacije Telekoma Srbija, sa ciljem da našim ljudima u dijaspori omogući vezu sa domovinom.

Kako bi se svi uvjerili u kvalitet naše usluge, svim novim korisnicima je omogućen PROBNI PERIOD U TRAJANJU OD 15 DANA! Sve što je potrebno je da ispunite jednostavan formular i uživate u vrhunskom saržaju. Da bi ispunili formular kliknite OVDJE

Šta te sve čeka od TV Sadržaja?

Preko 270+ najboljih informativnih, muzičkih, edukativnih, sportskih, zabavnih, dječijih TV kanala i 300 radio stanica. Televiziju možeš gledati na 6 uređaja (TV, telefon, tablet) uz mogućnost istovremenog gledanja na 1, 2 ili do čak 4 uređaja. Sadržaj TV kanala možeš premotavati do 7 dana unazad. I TO NIJE SVE! Ukoliko odabareš DOUBLE ili MAX paket čeka te otključana videoteka sa preko 250 najpopularnijih domaćih filmova i serija. Da, dobro ste pročitali, SVI NOVI KORISNICI dobijaju pristup Video Klubu POTPUNO BESPLATNO.

Popularni filmovi, poznati glumci, serije visoke produkcije, domaći sport, ekskluzivni TV kanali i još puno zabave

Svi naši ljudi koji žive u inostranstvu, a žele da prate dešavanja u Srbiji i ostanu u kontaktu sa svojom domovinom, kanale Radio Televizije Srbije (RTS)  mogu da gledaju jedino na našoj platformi. Ekskluzivno samo kod nas gledajte najbolje sportske događaje. Prati domaću, špansku, talijansku i francusku ligu na Arena Sport kanalima. U našoj ponudi su najgledaniji kanali Hayat TV-a, OBN TV, BN, FACE TV, Pink, Happy TV, Prva TV,  RTRS, SUPERSTAR TV. U okviru naše ponude čekaju te i svi kanali HRVTASKE RADIO TELEVIZIJE (HRT) i mnogi drugi.

 

U MTEL Video Klubu možeš pronaći najveći izbor novih domaćih serija o kojima svi pričaju kao što su: Ubice mog oca 5,  Složna braća, Besa, Čudne ljubavi, Junaci našeg doba, Pevačica, Beležnica profesora Miškovića, Azbuka našeg života, Crna svadba, Gomora, Hotel Balkan, Aviondžije, Jedini izlaz, Ljubavni zalogaji i mnoge druge domaće hit serije.

 

 

 

Svi TV paketi u pola cijene! Plati 6 – gledaj 12 mjeseci

Sve što voliš da gledaš ti je domah dostupno! Klikni OVDJE i prijavi se da probaš ovu uslugu bez obaveze 15 dana POTPUNO BESPLATNO! Probni period je dostupan na Samsung i LG SMART TV-u, APPLE TV – boxu, Amazon fire sticku, Android/iOS smart telefonu ili tablet uređaju. Ukolliko nemaš jedan od navedenih uređaja ne moraš da brineš. STB uređaj je u svakom paketu GRATIS! Nakon isteka probnog perioda na raspolaganju su tri paketa koje možeš pogledati OVDJE

 

 

Požuri i iskoristi akciju: PLATI 6 MJESECI – GLEDAJ 12 i gledaj TV sadržaj godinu dana po cijeni pretplate za 6 mjeseci.  Ali to nije sve. Kupovinom DOUBLE ili MAX paketa poklanjamo ti pristup svim hit serijama i kultnim filmovima u video klubu. Sada je pravo vrijeme da duplo više gledate ono što volite i to na maternjem jeziku: https://mojago.tv/paketi/

 

TOMA I JUŽNI VETAR 2 – dva najgledanija filma koja ruše sve rekorde gledanosti na Balkanu!

Oba filma su dostupna (Pey Per View) odmah po preuzimanju i ukoliko niste naš korisnik. a možete ih gledati u Video Klubu za samo 4,99€. Film možete naručiti u par jednostavnih klikova OVDJE

TOMA – novo ostvarenje Dragana Bjelogrlića koji prikazuje same početke legendarnog pjevača i nikad zaboravljenog boema Tomu Zdravkovića, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umjetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

Južni vetar 2 – sat i po neprekidne akcije i jurnjave motorima, pucnjave i šokantni obrti samo su dio opasnih situacija ovog nevjerovatno uzbudljivog filmskog iskustva.

 

Probajte i uvjerite se sami:https://mojago.tv/probaj-besplatno/

Naša će Vas ponuda oduševiti.