Company Overview

Home O nama

Dobrodošli u svijet moderne tehnologije

Triksera kao vlasnik brenda i usluge Moja GO TV je ovlašćeni partner/distributer kompanije MTEL Global na prostoru Njemačke, Danske, Švedske, Luxemburga, Belgije, Holandije, Italije, Francuske i Velike Britanije. Pored ovih zemalja ovlašteni smo za prodaju na teritoriji cijele Amerike.

MTEL Global čiji je nekadašnji brend GO4YU je članica grupacije Telekoma Srbije, osnovana s ciljem da našim ljudima u dijaspori omogući vezu sa domovinom na način da najbolje usluge televizijske distribucije budu dostupne svim ljudima sa prostora Balkana koji žive i rade širom svijeta. Svakodnevni tehnološki razvoj, visok kvalitet usluge, konkurentne cijene, višegodišnje iskustvo i ponuda kvalitetnih rješenja za potrebe naših korisnika. Želimo biti tvoj vodič u digitalnom svijetu i učiniti tvoj život jednostavnijim, produktivnijim i ugodnijim.

S ponosom možemo reći da u saradnji s grupacijom MTEL Global koja je dio Telekoma Srbije nudimo najbolju uslugu Ex Yu TV sadržaja po najpovoljnijim cijenama.

NAŠE PREDNOSTI

Zašto odabrati nas?

Zato što nudimo najstabilniju Ex Yu IPTV platformu.

Zato što nudimo ekskluzivni sadržaj.

Zato što nudimo popularne TV kanale.

Zato što poslujemo legalno i sigurno.

Zato što pratimo razvoj tehnologije i stalno napredujemo.

Zato što smo dio grupacije Telekoma Srbije.

Zato što nudimo kvalitetnu, pouzdanu i sigurnu uslugu po povoljnoj cijeni.

Probaj MTEL TV

Preuzmi aplikaciju 15 dana i uvjeri se u kvalitet usluge. Uživajte u omiljenom TV sadržaju putem MTEL TV aplikacije na SMART TV-u, APPLE TV-u, mobilnom telefonu/tabletu ili uz pomoć SET TOP BOX uređaja.