Company Overview

Home O nama

Dobrodošli u svet moderne tehnologije

MOJA GO TV INC je ovlašćeni partner kompanije MTEL Global (GO4YU) na prostoru Amerike i Kanade. Također pokrivamo određene države u Europi.

MTEL Global, nekadašnji brend GO4YU je članica grupacije Telekoma Srbije, osnovana s ciljem da našim ljudima u dijaspori omogući vezu sa domovinom na način da najbolje usluge televizijske distribucije budu dostupne svim ljudima sa prostora Balkana koji žive i rade širom sveta. Svakodnevni tehnološki razvoj, visok kvalitet usluge, konkurentne cene, višegodišnje iskustvo i ponuda kvalitetnih rešenja za potrebe naših korisnika. Želimo biti tvoj vodič u digitalnom svetu i učiniti tvoj život jednostavnijim, produktivnijim i ugodnijim.

S ponosom možemo reći da u saradnji s grupacijom MTEL Global koja je deo Telekoma Srbije nudimo najbolju uslugu  Ex Yu TV sadržaja po najpovoljnijim cenama.

NAŠE PREDNOSTI

Zašto odabrati nas?

Zato što nudimo najstabilniju Ex Yu IPTV platformu.

Zato što nudimo ekskluzivni sadržaj.

Zato što nudimo popularne TV kanale.

Zato što poslujemo legalno i sigurno.

Zato što pratimo razvoj tehnologije i stalno napredujemo.

Zato što smo deo grupacije Telekoma Srbije.

Zato što nudimo kvalitetnu, pouzdanu i sigurnu uslugu po povoljnoj ceni.

Probaj GO4TV

Preuzmi aplikaciju 15 dana i uveri se u kvalitet usluge. Uživajte u omiljenom TV sadržaju putem GO4TV aplikacije na SMART TV-u, APPLE TV-u, mobilnom telefonu/tabletu ili uz pomoć SET TOP BOX uređaja.