Frequently Asked Questions

Home Novo u ponudi

Najgledaniji domaći filmovi za samo 1$

Filmovi: Toma, Južni vetar 2 - Ubrzanje i Hotel Beograd sada po NEVJEROVATNOJ CIJENI od 1USD /CAD

Ukoliko već niste sada je pravo vrijeme da odgledate dva najgledanija filma koja su srušila sve rekorde gledanosti na Balkanu i romantičnu urnebesnu komediju koja će Vas nasmijati do suza!

Toma

Biografski film o slavnom pjevaču narodne muzike Tomi Zdravkoviću koji bilježi sve rekorde gledanosti na Balkanu. Novo ostvarenje Dragana Bjelogrlića koji prikazuje same početke legendarnog pjevača i nikad zaboravljenog boema Tomu Zdravkovića, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umjetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

 

Južni vetar 2 – Ubrzanje

Sat i po neprekidne akcije humora i uzbuđenja uz sjajnu glumačku ekipu i muzičke hitove specijalno komponovane i izvedene od strane najvećih hip hop zvijezda na Balkanu.
Petar Maraš (Miloš Biković) je ponovo prinuđen da koristi svoje vještine sa ulice i uz pomoć svog druga Baće (Miodrag Radonjić) pokušava da spasi svog rođenog brata koji je upao u nevolju.

Jurnjave motorima, pucnjave i šokantni obrti samo su dio opasnih situacija ovog nevjerovatno uzbudljivog filmskog iskustva.

 

Hotel Beograd

Ovu romantičnu komediju možete pogledati u našoj videoteci, provešće nas kroz niz zapleta i nespojivih svijetova povezanih silom koja pobjeđuje sve – ljubavlju.

Radnja filma smještena je u glavnom gradu Srbije. Miloš Biković tumaći bogatog nasljednika i vlasnika prestižnog hotela Beograd, Pavla – Pašu poznatog po burnim izlascima i raskalašenom životu. Kada se u njegov svijet umiješaju beogradska mafija, luda nevjesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život pretvorit će se u avanturu u kojoj je sve moguće.

Film okuplja sjajnu međunarodnu ekipu, u režiji Konstantina Statskija, prema scenariju Vjaćeslava Zuba, Anatolija Molćanova i Vasilija Kucenka. Uživaćete u glumi Ljubomira Bandovića, Srđana Todorovića, Aleksandre Kuzenkine i drugih.

Filmovi su dostupni (Pey Per View) odmah po preuzimanju i ukoliko niste naš korisnik. a možete ih gledati u Video Klubu sada po NEVJEROVATNOJ CIJENI za samo 1USD/CAD. 

Filmovi su dostupni od trenutka aktivacije 48h (neograničan broj pregleda).

Brzo i lako plati karticom preko sajta: https://mojago.tv/paketi/ ili kontaktiraj našu korisničku podršku

Za sva pitanja pozovite ODMAH naš Call centar: +1 773 598 5800

Dostupni smo Vam i putem emaila: usa@mojago.tv kao i na našoj zvaničnoj Facebook stranici https://www.facebook.com/mojagotv/

Zašto još trebaš iskoristiti ovu HIT akciju

Uštedi

Plati 6 meseci gledaj 12!

Preporuči prijatelja i osvoji sjajan popust.

RTS KANALE, ARENE SPORT, HAYAT, OBN, BN i FTV prati jedino na MTEL TV platformi potpuno LEGALNO I BEZ BRIGE.

Prilagođavamo se tvom rasporedu

Gledaj 7 dana unazad i na više uređaja istovremeno.

MTEL TV možete gledati putem MTEL TV aplikacije na SMART TV-u, APPLE TV-u, mobilnom telefonu i tabletu ili uz pomoć SET TOB BOX uređaja.

Brz i jednostavan prelazak

Sve što je potrebno je da ostaviš svoj kontakt telefon, ili nas pozoveš i u najkraćem roku organizujemo aktivaciju usluge.

MTEL TV

Preuzmi aplikaciju 7 dana i uveri se u kvalitet usluge.