MTEL

Home Preporuči prijatelja

Nagrađujemo svaku Vašu uspješnu preporuku- jer što više dijelite više dobijate!

Preporuči nas prijatelju i poklanjamo ti vaučer od $20 na Amazonu!

MOJA GO TV i program “Preporuči prijatelja” nagrađuje svaku uspješnu preporuku naših korisnika koji mogu pozvati svoje prijatelje, porodicu i komšije da postanu korisnici usluga. Kada novi, preporučeni kupac postane korisnik usluga, korisnici koji su ih preporučili dobit će poklon vaučer od $20 na Amazonu, najvećoj svjetskoj internet prodavnici.

NE ZABORAVI! Sudjelovanje u programu je BESPLATNO, te je broj preporuka neograničen! Koliko god prijatelja preporučiš, toliko poklon vaučera dobiješ.

USLOVI AKCIJE!

Pravo na učešče u akciji imaju svi postojeći korisnici naših usluga, koji mogu preporučiti novog korisnika.

Da biste preporučili prijatelja, jednostavno mu recite da nas nazove i naruči željeni paket. Prilikom naručivanja, molimo Vas obavijestite svog prijatelja da navede Vaše ime, prezime, email i broj telefona.  U najkraćem roku, poslat ćemo Vam poklon vaučer sa kodom u vrijednosti od $20 koji možete iskoristiti na Amazonu za šta god poželite.

Ova promotivna akcija traje do 31.10.2021. a više informacija o ovoj ponudi možete dobiti i putem kontakt centra: + 1 773 598 5800 kao i na email: usa@mojago.tv

Organizator zadržava pravo produžetka akcije!

Pozivamo sve postojeće korisnike da se pridruže ovoj akciji, te da što više dijele preporuke, jer što više dijelite - više dobijate!